Sobe in apartmaji 


Apartmaji BBI

 

Luče 83, 3334 Luče

+386 (0) 41 621 971

bbi.luce@gmail.com

 

 

Apartmaji BBI se nahajajo v centru slikovite vasi Luče v Zgornji Savinjski dolini. Zgrajeni in opremljeni so bili v letu 2017.

 

Na voljo so trije apartmaji 2+1, 2+2 in 4+2, ki so moderno opremljeni z visoko kakovostnim masivnim pohištvom. V vseh apartmajih je kuhinja s steklokeramično ploščo, pečico in pomivalnim strojem, jedilni kot, dnevni prostor z LED televizorjem, kopalnica s tuš kabino in balkon z vrtno garnituro. V celotnem objektu je na voljo brezžični internet.

 

Apartma 2+1 je enosobni studio. Zložljiva kavč postelja z vzmetnico za dve osebi in zložljiva kavč postelja za eno oseba se nahajata v dnevnem prostoru. Apartma ima balkon s pogledom na Raduho.

 

Apartma 4+2 je trosobni apartma. V prvi spalnici se nahaja zakonska postelja, v drugi spalnici sta na voljo dva pograda. V dnevnem prostoru je zložljiva kavč postelja v vzmetnico za dve osebi. Apartma ima balkon s pogledom na Raduho, vas in zaselek Krnica.

 

Apartma 2+2 je dvosobni apartma. V spalnici je zakonska postelja, v dnevnem prostoru pa kavč postelja z vzmetnico za dve osebi. Apartma ima balkon s pogledom na Rogatec.

 

V pritličju objekta je gostom na voljo trgovina z živili, kjer lahko kupijo vse potrebno za brezskrbno bivanje.