Sobe in apartmaji


Apartmaji in kavarna S

 

 

Luče 87, 3334 Luče

+386 (0)41 455 420

guesthouse.sluce@gmail.com

 

 

V centru vasi Luče v Zgornji Savinjski dolini se nahaja prenovljen turistični objekt s sodobno opremljenimi apartmaji in sobami, zajtrkovalnico in kavarno z velikim zelenim letnim vrtom. Ljubitelji narave si boste lahko oči spočili na čudovitem pogledu na prekrasen osamelec Raduho ter okoliške planine, ljubitelji športa pa neposredno pred objektom začeli svoje športne avanture. 

 

V objektu je na voljo 7 sodobno opremljenih bivalnih enot - pet dvoposteljnih sob in dva apartmaja (5 in 2+2).  Vse so opremljene z LCD televizorji, omrežene z brezplačnim brezžičnim internetom, imajo svoje kopalnice in balkon. 

 

 


Apartmaji Savinja

 

 

Krnica 36, 3334 Luče

+386 3 838 42 42

+386 41 965 832

apartmaji.savinja@gmail.com  

www.apartmaji-savinja.si

 

 

Apartmaji Savinja se nahajajo v neokrnjeni naravi na manjši kmetiji ob desnem bregu reke Savinje,  v neposredni bližini kraja Luče (800 m).

 

Na voljo sta dva apartmaja za 4+2 osebi. Apartma je sodobno opremljen, in obsega: kuhinjo (štedilnik steklokeramična plošča  z električno pečico, hladilnik z zamrzovalnikom in pomivalni stroj, kavni avtomat, toaster, palični mešalnik), jedilni kot in dnevni prostor z dodatnim ležiščem za 2 osebi (SAT TV, brezžični internet), soba z zakonsko posteljo in soba s pogradom ter 2 kopalnici (tuš, WC, fen).

 

Vsak apartma ima tudi veliko teraso, na kateri boste lahko v sproščujočem okolju uživali na svežem zraku s  čudovitim pogledom na vasico Luče in na reko Savinjo, ki nudi mnoge aktivnosti (ribolov, spusti s kajakom, kanujem, v poletnih mesecih kopanje, ali samo kratek sprehod).

 

Dodatno nudimo tudi izposojo gorskih koles

 

 


Apartmaji BBI

 

Luče 83, 3334 Luče

+386 (0) 41 621 971

bbi.luce@gmail.com

 

 

Apartmaji BBI se nahajajo v centru slikovite vasi Luče v Zgornji Savinjski dolini. Zgrajeni in opremljeni so bili v letu 2017.

 

Na voljo so trije apartmaji 2+1, 2+2 in 4+2, ki so moderno opremljeni z visoko kakovostnim masivnim pohištvom. V vseh apartmajih je kuhinja s steklokeramično ploščo, pečico in pomivalnim strojem, jedilni kot, dnevni prostor z LED televizorjem, kopalnica s tuš kabino in balkon z vrtno garnituro. V celotnem objektu je na voljo brezžični internet.

 

Apartma 2+1 je enosobni studio. Zložljiva kavč postelja z vzmetnico za dve osebi in zložljiva kavč postelja za eno oseba se nahajata v dnevnem prostoru. Apartma ima balkon s pogledom na Raduho.

 

Apartma 4+2 je trosobni apartma. V prvi spalnici se nahaja zakonska postelja, v drugi spalnici sta na voljo dva pograda. V dnevnem prostoru je zložljiva kavč postelja v vzmetnico za dve osebi. Apartma ima balkon s pogledom na Raduho, vas in zaselek Krnica.

 

Apartma 2+2 je dvosobni apartma. V spalnici je zakonska postelja, v dnevnem prostoru pa kavč postelja z vzmetnico za dve osebi. Apartma ima balkon s pogledom na Rogatec.

 

V pritličju objekta je gostom na voljo trgovina z živili, kjer lahko kupijo vse potrebno za brezskrbno bivanje.

 

 


Apartmaji Luče

 

 

Luče 112, 3334 Luče

+32 (56) 20 57 77

+32 (476) 42 86 05

luce112@skynet.be 

http://users.skynet.be/Luce112 

 

Familie Detavernier-Andries

Hermelijnstraat 17

8500 Kortrijk-Marke, West-Vlaanderen

België

 

V mirni ulici v središču vasi Luče in v bližini reke Lučnice, boste našli samostojno stanovanjsko hišo z dvema počitniškima apartmajema (za 6 - 8 oseb) in studiem (2+2).  

 

V obeh apartmajih so na voljo kuhinja z jedilnico, dve spalnici, dnevni prostor, kopalnica in balkon. Studio vključuje dnevni prostor s kuhinjo in kopalnico. Objekt je obkrožen z zelenim letnim vrtom, sadnim drevjem in grmičevjem. Na voljo je tudi gugalnica in piknik prostor.

 

Apartmaji Luče 112