Počitniške hiške


Gozdarska koča Kašna planina

 

 

A.M. Miklavc d.o.o.

Nizka 21, 3332 Rečica ob Savinji

 

+386 41 643 538

miklavc@gmail.com

www.am-miklavc.com

 

 

Gozdarska koča se nahaja nad Črnivcem pod vrhom Kašne planine. V koči, ki je bila predelana in obnovljena leta 2013, sta na voljo 2 apartmaja.

 

Spodnji večji apartma je skupaj s sobo v 1. nadstropju za 5 oseb. Zgornji manjši apartma pa za 2-3 osebe. Možen je tudi zakup celotne koče - v koči lahko prespi do 10 oseb.

 

Vsak od apartmajev je opremljen s kuhinjo tekočo toplo vodo, plinskim štedilnikom in električno
razsvetljavo (solarno napajanje)
 - seveda je zaželena racionalna uporaba vode in elektrike, saj koča ni priklopljena na javni vodovod in elektrovod. V koči so tudi 3 kopalnice z WC od tega 2 s tušem - po ena v vsakem nadstropju.Ogrevanje je urejeno, v vsakem apartmaju je peč na drva

 

Pri obnovi so bili uporabljeni samo naravni materiali tako, da je celotna notranjost lesena - kombinacija smreke in macesna. Zunaj sta pripravljena 2 prostora za piknik z zidanim kaminom iz kamna. Lokacija je odlično izhodišče za pohodništvo, gorsko kolesarjenje in nabiralništvo - jeseni so v neposredni bližini polja borovnic, gob in drugih gozdnih sadežev… 

 

Najem koče je možen za najmanj 3 nočitve! Zahteva se kavcija v višini 100 EUR, ki se vrne ob zaključku bivanja in 20 EUR/na apartma oz. 40 EUR/na kočo za čiščenje in pranje rjuh po zaključku bivanja. Sezona najema je od marca do decembra - odvisno od vremenskih razmer (mraz/sneg). Cena je 20 EUR/dan na osebo ali 80 EUR na dan za zakup celotne koče.