Počitniške hiške


Počitniška hiška Prdelanca

 

 

Rudi Strmčnik

Krnica 70, 3334 Luče

+386 41 783 643

hiska.prdelanca@gmail.com  

www.facebook.com/pocitniskahiska.prdelanca

 

 

Lesena brunarica "Prdelanca" leži na sončni lokaciji, dober kilometer oddaljena iz vasice Luče. Hiška se nahaja v mirnem okolju na robu gozda.

 

Ob hiški je piknik prostor, pred hiško in za njo pa sta dve pokriti terasi. V pritličju se nahaja kuhinja z jedilnim kotom, dnevni prostor in kopalnica. V zgornjem prostoru sta dve sobi - manjša ima dve postelji, večja tri postelje in balkon.

 

Že pred hiško se odpira lep razgled na vas Luče, Raduho in okoliške kmetije. Je idealno izhodišče za sprehajanje, kolesarjenje, ribolov, planinarjenje ali vožnjo z kajaki in rafti. Na določenih predelih je možno tudi kopanje v bistri Savinji.

 

V zimskem času imate v bližini hiške manjše lokalno smučišče Luče, ki ga domačini poimenujejo kar "Madona di Puri", le 30 km stran pa se nahaja znano smučišče Golte.

 

Za parkirišče za vaše jeklene konjišče je poskrbljeno - le pridite in se prepustite uživanju v prelepi naravi.

 

 


Počitniška hiška Brložnica

 

 

Martin Petek

Podvolovljek 15a, 3334 Luče

+386 31 269 785

najemkoce@gmail.com
www.domplanincev.si 

 

Prijetna hiška se nahaja ob potočku Brložnica v mirni dolini Podvolovljek pod Veliko planino in je odlična kot izhodišče za krajše izlete na Veliko planino, v Logarsko dolino, v Mozirski gaj,...

 

V hiši se nahajajo kuhinja, 3 spalnice, 2 kopalnici in dnevno jedilni prostor.

 

Hišica stoji na obrobju gozda in je bila v celoti prenovljena v letu 2012. Dostop do hiške je možen z avtomobilom, za prijetnejše bivanje pa je gostom v hiški na voljo tudi televizija (Total TV) in brezžično internetno omrežje (Wi-Fi).

 

 


Počitniška hiška Na rebri

 

 

Valerija Robnik

Luče 129, 3334 Luče

+386 41 381 279

valci.robnik@telemach.net

 

Lesena vikend hiška leži v Krnici 4 kilometre oddaljena od vasice Luče.

 

V hiški je kuhinja, kopalnica, dnevni prostor s TV sprejemnikom, zgoraj pa spalnica s štirimi ležišči

 

Ob kozolcu pred hiško je piknik prostor. V neposredni bližini se nahaja Športni center Logar z igriščem za odbojko, košarko, tenis, balinanje, beach volley in ribnikom, kjer lahko lovite ribe.

 

Lokacija hiške je dobro izhodišče za planinske pohode na Rogatec, Lepenatko...ali pa zgolj uživanje ob pogledu na Raduho


Cena najema hiške je 40 € na dan. 
 

 


Kašče na Vrhu

 

 

Ana Kaker

Podveža 10, 3334 Luče

+386 31 413 057

 

Kašče so zasnovane kot apartmaji, kjer si gostje obroke lahko pripravljajo sami iz lokalnih dobrot, ki jih v sodelovanju z okoliškimi kmetijami zagotavljamo mi.

 

S svojo ponudbo želimo navdušiti vse, ki se želijo odklopiti od rutinskega vsakdana, se vrniti k naravi, negovati svoje medsebojne odnose ter hkrati spoznati slovensko kulturno dediščino. 


Svojim gostom nudimo nastanitev v obnovljenih kaščah, opremljenih z restavriranim starim pohištvom iz naše družinske zbirke. 

 

Vabimo Vas, da nas obiščete v naravnem in svežem okolju in ste s svojimi preprosto skupaj.

 

 


Mirjanina hiška

 

 

Mirjana Pavlič

Podvolovljek 28, 3334 Luče

+49 170 240 2970

info@fliegenfischen-in-slowenien.de
www.fliegenfischen-in-slowenien.de

 

 

 

Udobno opremljena počitniška hiška obdana z neokrnjeno naravo, stran od vrveža in večje množice je absolutna nuja za muharje, ki iščejo mir in sprostitev v osami. 

 

Hiška v treh etažah ponuja udobno namestitev za 4-5 oseb. V pritličju se nahaja dnevni prostor s kuhinjo, prostor za shranjevanje ribiške opreme ter pralnica s pralnim in sušilnim strojem. 

 

V prvem nadstropju je kuhinja z jedilnico in udobnim kavčem, kopalnica in velik balkon s pogledom na okolico hiše. Peč na drva zagotavlja prijetno toploto po vsej hiši. V mansardi so tri spalnice, od katerih je največja opremljena z dodatnim balkonom, straniščem in zakonsko posteljo.

 

 


Gozdarska koča Podvežak

 

 

A.M. Miklavc d.o.o.

Nizka 21, 3332 Rečica ob Savinji

+386 41 643 538

miklavc@gmail.com

www.am-miklavc.com

 

Gozdarska koča Podvežak se nahaja v osrčju Kamniško Savinjskih Alp.

 

Preživite vikend na svežem zraku stran od civilizacije v objemu Zgornjesavinjskih gozdov in gora. Dostop do koče je pozimi možen le peš ali z motornimi sanmi, kar je zagotovilo, da tam vašega miru ne bo nihče motil...

 

 

 


Gozdarska koča Kašna planina

 

A.M. Miklavc d.o.o.

Nizka 21, 3332 Rečica ob Savinji

+386 41 643 538

miklavc@gmail.com

www.am-miklavc.com

 

 

Gozdarska koča se nahaja nad Črnivcem pod vrhom Kašne planine. V koči, ki je bila predelana in obnovljena leta 2013, sta na voljo 2 apartmaja.

 

Spodnji večji apartma je skupaj s sobo v 1. nadstropju za 5 oseb. Zgornji manjši apartma pa za 2-3 osebe. Možen je tudi zakup celotne koče - v koči lahko prespi do 10 oseb.

 

Vsak od apartmajev je opremljen s kuhinjo tekočo toplo vodo, plinskim štedilnikom in električno
razsvetljavo (solarno napajanje)
- seveda je zaželena racionalna uporaba vode in elektrike, saj koča ni priklopljena na javni vodovod in elektrovod. V koči so tudi 3 kopalnice z WC od tega 2 s tušem - po ena v vsakem nadstropju.Ogrevanje je urejeno, v vsakem apartmaju je peč na drva

 

Pri obnovi so bili uporabljeni samo naravni materiali tako, da je celotna notranjost lesena - kombinacija smreke in macesna. Zunaj sta pripravljena 2 prostora za piknik z zidanim kaminom iz kamna. Lokacija je odlično izhodišče za pohodništvo, gorsko kolesarjenje in nabiralništvo - jeseni so v neposredni bližini polja borovnic, gob in drugih gozdnih sadežev… 

 

Najem koče je možen za najmanj 3 nočitve! Zahteva se kavcija v višini 100 EUR, ki se vrne ob zaključku bivanja in 20 EUR/na apartma oz. 40 EUR/na kočo za čiščenje in pranje rjuh po zaključku bivanja. Sezona najema je od marca do decembra - odvisno od vremenskih razmer (mraz/sneg). Cena je 20 EUR/dan na osebo ali 80 EUR na dan za zakup celotne koče.