Avtokampi


Avtokamp Šmica

 

 

Luče 4, 3334 Luče

+386 3 584 43 30

camp.smica@siol.net 

www.camp-smica.com 

 

Avtokamp Šmica se nahaja ob glavni cesti Luče - Solčava, na obrežju neokrnjene reke Savinje in nedaleč od prečudovite Logarske doline. Je idealno izhodišče za planinarjenje in športe na vodi. 

 

Če bi si želeli prenočiti v kampu, pa nimate s seboj strehe nad glavo, vam v kampu posodijo šotor ali počitniško prikolico, mogoč pa je tudi najem bungalova. Prav tako imajo na voljo kajake in rafte, s katerimi organizirajo vodene ture po Savinji, v kateri se je mogoče tudi kopati ali loviti ribe.

 

V bližnji okolici je poleg številnih naravnih znamenitosti (Snežna jama, Logarska dolina, Velika planina...) tudi veliko možnosti za šport in rekreacijo, predvsem pohodništvo, planinarjenje, alpinizem, kolesarjenje (možnost izposoje koles v kampu), skoke s padalom, jahanje, raftanje, vožnje s kajaki; ljubitelji tenisa pa lahko partijo igre odigrajo tudi na dveh peščenih igriščih v kampu

 

Planinci jo bodo z nahrbtnikom na ramenih mahnili na Raduho, Ojstrico, Korošico in na druge vrhove Kamniško Savinjskih Alp

 

Kamp je urejen na deloma travnati in gozdnati površini, drevje pa daje senco v celotnem delu kampirnih površinV kampu se nahaja tudi restavracija, v neposredni bližini (900 m) pa je tudi dobro založena trgovina.