Sonja Strgar
Luče 87, 3334 Luče

+386 41 455 420
info@guesthouses.si
www.guesthouses.si

V centru Luč v Zgornji Savinjski dolini se nahaja prenovljen turistični objekt s sodobno opremljenimi apartmaji in sobami ter kavarno z velikim letnim vrtom. Ljubitelji narave si boste lahko spočili oči ob čudovitem pogledu na Raduho in okoliške planine, ljubitelji športa pa neposredno pred objektom začeli svoje športne avanture.

V objektu je 8 sodobno opremljenih bivalnih enot – štiri dvoposteljne sobe in štirje apartmaji. Gostje lahko koristijo brezplačen brezžični internet in zasebno parkirišče. Na voljo je tudi 6 gorskih koles in dve moderni e-kolesi, s katerimi lahko raziskujete okolico. V sklopu objekta se nahaja tudi e-polnilnica. 

Sobe vključujejo televizijo, balkon, klimatsko napravo, lastno kopalnico s prho, posteljnino in brisače. V sklopu nastanitve lahko kupite vstopnice, smučarske vozovnice ter ribolovne dovolilnice za reko Savinjo in Lučnico. Na razpolago je tudi shramba za prtljago.

Do najbližje restavracije je 50 m, smučišča so 800 m stran, lokalno avtobusno postajališče pa je 100 m od gostišča. Mednarodno letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je oddaljeno 48 km.

V pritljičju hiše se nahaja kavarna z odlično kavo Illy.

KJE SE NAHAJA